Handelsbetingelser

Onlinetilmelding
På outnature.dk kan du tilmelde en eller flere personer til et eller flere af Outnatures arrengementer.

Kontrollér din tilmelding
For at undgå fejl bør du kontrollere, at alle dine oplysninger er korrekte, og at tilmeldingen gælder de korrekte arrangementer. Det er specielt vigtigt med mobiltelfonnummer ifm. aflysninger af aktiviteter (u. 4 tilmeldinger), og at den indtastede e-mail-adresse, som bliver brugt til at sende bekræftelse/e-mail-kvittering, er korrekt. Vi gør opmærksom på at vore nuværende system kun kan sende besked vedr. aflysninger til mail. Vi sender manuelt beskeder ud pr. sms. derfor skal vi bruge dit telefonnummer.

Betaling/priser og ekspeditionsgebyr
Betalingen for din onlinetilmelding bliver trukket fra dit pengeinstitut indenfor to døgn efter, at din ordre er registreret og dit kreditkort godkendt. Når først du er tilmeldt, kan det betalte beløb ikke refundere, medmindre aktiviteten aflyses. Der forekommer et gebyr på 5% af billettens pris. Denne dækker procentmæssigt opkrævning af wix-hjemmesideudbyder. Yderligere dækker den administration pengeinstituts gebyrer.

Aftaleindgåelsen 
Der er først indgået en bindende købsaftale mellem arrangøren og indehaveren af tilmeldingen (“dig/du”), når OutNature har registreret og modtaget betaling, og du har modtaget en ordrekvittering.

Produktansvar, fortrydelsesret
I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a” er køb af tilmeldinger ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Tilbagebetaling af indbetalinger vil derfor ikke blive refunderet af Outnature. Det er op til Outnature, om der er særlige omstændigheder, der taler for tilbagebetaling af indbetaling. Ved spørgsmål eller kommentarer vedrørende forhold, der drejer sig om stævnerne, må henvendelse ske på Tlf: 20607071.

Aflysning
Et event er aflyst, hvis aktiviteten slet ikke gennemføres. Ændringer i udførelsen, lokaliteten, tidspunktet samt delvis gennemførelse af aktiviteten m.v. er således ikke en aflysning, og pengene refunderes normalt ikke.
Vi forbeholder os retten til at aflyse arrangementet hvis ikke et minimum af 5 deltagere i Løkken eller 8 deltagere i Skagen er tilmeldt

Refundering
Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning. Det er Outnature der som din aftalepart er ansvarlig for at refundere købesummen i tilfælde af aflysning. Refunderingen sker til det betalingskort, der blev anvendt til køb af tilmeldingen. Der går normalt 3 – 5 arbejdsdage før en refundering er komplet.

Ved brug af dankort, bankoverførsel og EAN hæfter Outnature ikke over for dig for dit tab som følge af arrangørens betalingsstandsning, konkurs, aflysning af arrangement eller som følge af eventuelle andre mangler vedrørende arrangementet. Du accepterer således at være afskåret fra at rette sådanne krav mod Outnature (drevet af VestEvent Aps).

Ansvar
Outnature påtager sig ikke noget ansvar over for dig, udover hvad der fremgår af overnævnte og ufravigelig lovgivning. OutNature kan ikke gøres ansvarlig for indirekte tab eller følgeskader, herunder tab eller beskadigelse af data.

Forbehold
Outnature forbeholder sig ret til at annullere udstedte billetter mod tilbagebetaling af billettens pris samt gebyrer.

Outnature tager forbehold for fejl i oplysninger om priser og for udsolgte arrangementer.

Outnature er alene ansvarlig for billetkøberens eventuelle direkte tab, hvis ansvar foreligger efter dansk rets almindelige regler. Outnature ansvar er i sådanne tilfælde begrænset til det betalte billetgebyr.

Persondata
Outnature indhenter kun oplysninger til at ekspedere din tilmelding til et arrangement, samt til at opretholde et almindeligt forhold mellem deltager og arrangør. Oplysningerne vil aldrig blive viderebragt eller solgt til tredjepart.
Se vores persondata-politik for flere oplysninger.

Det er sikkert at benytte online tilmelding på www.outnature.dk
Betalings systemet i Outnature Internetbutik er sikret mod misbrug med en såkaldt SSL løsning. SSL er et system, der kryptere alle de Dankort- og kreditkortinformationer, du sender til os. Det betyder, at hverken vi eller andre (dog med undtagelse af Nets/Teller/Bambora) kan skaffe oplysninger om dit kort. SSL systemet sikrer desuden, at data mellem din browser og vores server ikke kan ændres.

Betalingsmetoder
Når du tilmelder dig en aktivitet, kan du betale med:

Dankort, eDankort, VISA/Dankort, VISA, Mastercard, Visa Electron, Maestro, JCB Cards, American Express og Mobile Pay.

Forbehold for fejl og mangler
Outnature tager forbehold for eventuelle fejl og mangler i priser og arrangements beskrivelser.